Полезни статии за почистването от Чистим всичко

Качественото почистване от chistim-vsichko.com

Пролетното почистване и защо то е толкова важно? Това е наистина много стара традиция, която представлява подготвянето на дома ни за топлите месеци от годината.

Ние от chistim-vsichko.com подготвихме специален материал, който ще ви запознае с тънкостите на почистването на дома, както и ще ви дадем полезни съвети за по-лесното и същевременно качествено почистване.

Първото, което трябва да направим, започвайки основното почистване на дома ни, е да забършем всички повърхности от прах. Тук много хора грешат, като използват бърсалки с пера. Най-добре е да забърсваме прах с микрофибърна кърпа. Тя не просто разпръсква, но събира всички мръсотии. По този начин няма да разнесете прах навсякъде, а наистина ще я отстраните.

Следващото, което трябва да знаем за почистването, е как да почистим ламинирания паркет. Може би ви е направило впечатление, че вместо ламинатът да остава почистен, той изглежда по-скоро като замазан и мръсотията по него остава. За да избегнете това ще ви бъде необходим микрофибърен парцал с дръжка или с други думи моп. Екипът на chistim-vsichko.com използва специална машина, която работи с висока температура, която със сигурност отстранява всички замърсявания и микроби.

В магазините виждаме какви ли не почистващи препарати, които съдържат различни дезинфекциращи съставки и предлагат различни аромати. Съветваме ви да не избирате най-силните препарати за почистване, тъй като те съдържат доста химични съставки, които може да не се отразят добре на хората с алергии. Ето защо екологичните препарати на chistim-vsichko.com се справят отлично както със самото почистване и оставянето на приятен аромат във всяко едно помещение, но и не са заплаха за здравето ни.

Почисватйте всички повърхности в дома с моп или къпра, които предварително сте накиснали в топла вода. И не забравяйте, че почистването трябва да се прави най-редовно, защото не можем да правим компромиси с чистотата.