Полезни статии за почистването от Чистим всичко

Вредителите в дома и почистването

Неподозираните вредители в дома ни и почистването

Броят на хората страдащи от алергии и астма се увеличават драстично с всеки изминал ден заради някои домашни "вредители". Ние от chistim-vsichko.com разбираме техните проблеми и сме готови да им осигурим уют и спокойствие у дома.

Здравословният сън е предпоставка за дълъг и здравословен живот! Чували ли сте за така наречените домашни "любимци" във всеки дом - акари. Това е малко паякообразно животно, което живее в домашния прах. Счита се за един от най-големите причинители на астма. Те живеят в нашите жилища, по килимите, по подовите настилки и места, благоприятни за хората. Интересен факт е, че във всеки матрак живеят от 3 до 5 милиона акари, като изпражненията им са основната причина за появата на алергии. Екипът на chistim-vsichko.com ще се справи с тези натрапници. Нашите специалисти са мотивирани, млади и енергични хора с необходимата професионална подготовка. Нашата фирма гарантира материална отговорност, при почистване или поддръжка на вашето имущество. Нашата компетентност е винаги на ваше разположение.

Чистотата създава чувство за комфорт и уют. Нашата фирма е насочена към професионалното почистване на вашия дом или офис. Ние работим с екологично чисти продукти, в чиято основа е водата. Отсъствието на всякаква химия предотвратява дискомфорта на хората с алергии, замърсяването на околната среда, както и вредните вещества, вдишвани от нашите деца. При работа с химикали, така наречените препарати, се получават изпарения, които биват вдишвани от вашето семейство. Само една капачка препарат уврежда 10 000 литра питейна вода.

Ние от chistim-vsichko.com знаем, че вашето ежедневие е все по-натоварено и забързано, ето защо се стремим да отхвърлим домакинските задължения на нашите клиенти, а те да успеят да се насладят на свободното си време и на чистотата у дома.